Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Kácení máje s taneční zábavou

V pátek 31.5. s námi přijďte k Moravanskému domu dokončit obnovenou tradici, kterou je staročeské stavění máje. A protože už to bude měsíc, co nám máje v obci hrdě stojí, tak nastal čas k jejímu pokácení.

Součástí připraveného programu nebude ale jen vlastní kácení máje. Před jejím skácením proběhne dražba májky a vítěz si bude moci odvézt nějaké to dřevo z májky na zátop. Součástí doprovodného programu bude také první ročník Moravanského pětiboje. O co se jedná? Půjde o závod smíšených dvojic (jsou ale povoleny i dívčí dvojice), kde sice půjde i o rychlost, ale doufáme, že půjde především o dobrou zábavu, u které se všichni společně zasmějeme. Kdo bude mít zájem se pětiboje zúčastnit, tak může posílat přihlášky na email michal.kulhanek@seznam.cz nebo SMS na číslo 607549478.

Pokud přijdete s dětmi, tak na ty je v programu myšleno také a je pro ně připraveno několik doplňkových aktivit, které budou probíhat po celou dobu konání akce.

Program bude od 20 hodin ještě pokračovat v Moravanském domě taneční zábavou, když k tanci a poslechu zahraje skupina Rocková esence.

31.05.2024 – Kácení máje
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com